Socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen

Socialförvaltningens uppdrag är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, sjukdom, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Verksamheten omfattar äldreomsorg, hälso- och sjukvård, anhörigstöd, omsorg om personer med funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg.
Genom vårt arbete vill vi skapa förutsättningar för delaktighet, trygghet och inflytande över sitt eget liv.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa i ett arbete där du gör skillnad för andra. Välkommen till oss och välkommen med din ansökan!


Beskrivning

Då en medarbetare går vidare mot ett chefsuppdrag söker vi nu dig som är socionom och som vill arbeta som socialsekreterare vid Individ- och familjeomsorgens vuxenenhet. Du ska ha lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt, vara flexibel, ha empatisk förmåga samt klara av att hantera perioder av högre arbetstempo.

Arbetet som socialsekreterare vid vuxenenheten innefattar handläggning/utredning av inkomna ansökningar samt handläggning/bedömning avseende anmälningar jml SoL, LVM och LVU. Arbetet innefattar också beslut om insatser samt uppföljning av dessa. Vid vuxenenheten handläggs även åldersgruppen 18-20 år.

Övervägande del av arbetet utgörs av ärenden med missbruks- och beroendeproblematik, men enheten handlägger även ärenden med våld i nära relation.

Vi söker dig som vill arbeta på en trivsam arbetsplats och en enhet med kompetenta och trevliga kollegor som sätter stort värde på trivsel och gott samarbete. Vi erbjuder kompetensutveckling, extern handledning samt personalstöd. Vi erbjuder vidare semesterväxling, friskvårdspeng samt möjlighet till distansarbete. Vi anser att det är viktigt med en god introduktion och ett nära ledarskap och att man ges förutsättningar att göra ett bra arbete. Uppdraget hos oss är både givande och utmanande och på vår arbetsplats är det viktigt att alla människor möts med respekt och professionalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen och gärna erfarenhet från handläggning inom arbetsområdena missbruk och våld i nära relation. Extra meriterande är kunskaper i beroendelära samt ASI/ADDIS/FREDA.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen.

Villkor

Individuell lönesättning tillämpas. Körkort B krävs. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Intervjuer och rekrytering kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan. Provanställning kan komma att tillämpas.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/38
Kontakt
  • Sandra Larsson Klöfver, +4627825546
Facklig företrädare
  • Sara Sjöberg, SSR, +4627825341
Publicerat 2021-03-22
Sista ansökningsdag 2021-04-09

Tilbage til Ledige stillinger