Socialförvaltningen, Äldreomsorgen, Hemsjukvård särskilt boende

Socialförvaltningens uppdrag är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, sjukdom, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Verksamheten omfattar äldreomsorg, hälso- och sjukvård, anhörigstöd, omsorg om personer med funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg.
Genom vårt arbete vill vi skapa förutsättningar för delaktighet, trygghet och inflytande över sitt eget liv.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa i ett arbete där du gör skillnad för andra. Välkommen till oss och välkommen med din ansökan!


Beskrivning

Nu letar vi efter en sjuksköterska till hemsjukvården särskilt boende i Bollnäs kommun. Visst vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete med kompetenta och positiva kollegor? Det finner du här! Som sjuksköterska inom särskilt boende kommer du att vara en viktig del i teamet runt patienten. Övriga professioner du kommer att arbeta med förutom dina sjuksköterskekollegor är omvårdnadspersonal, rehab, läkare och externa aktörer så som hälsocentraler och sjukhus vid behov. Du kommer även att arbeta parallellt mot hemsjukvårdens sjuksköterskor framförallt vid jourtid under kvällar och helger. Vi bedriver en personcentrerad vård kring brukaren och samarbetar för bästa möjliga förutsättningar till en god livskvalité. Vår verksamhet utvecklas ständigt och du blir en viktig del i förändrings och utvecklingsarbetet. I hemsjukvården särskilt boende arbetar 20 sjuksköterskor, vi välkomnar dig till en positiv och hjälpsam arbetsgrupp!

Hemsjukvården är ett samlingsnamn för den hälso- och sjukvård som ges under kortare eller längre tid i ordinärt boende och i särskilt boende.

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar blir att bedöma, planera, åtgärda, följa upp och dokumentera hälso- och sjukvårdsåtgärder. Vi söker dig som tycker om att arbeta både självständigt och samarbete i team, som kan arbeta strukturerat och samtidigt kan vara flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Det är viktigt att du som sjuksköterska är trygg i din yrkesroll, har empatisk förmåga och kan prioritera.

Tjänsten är en pooltjänst vilket betyder att du får introduktion på samtliga boenden i kommunen och därefter kommer att arbeta där behovet är som störst för tillfället. En pooltjänst kan efter överenskommelse komma att gå över till en tjänst på ett specifikt boende med eget ansvar för olika våningar och ett antal brukare. Vi arbetar även jourtid som betyder att man tjänstgör var sjätte helg samt ca 2-3 kvällar på sex veckor.Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska. Det är meriterande om du har Distriktssköterskeutbildning eller vidareutbildning inom äldrevård.Villkor

Körkort

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/42
Kontakt
  • Charlotte Lind, 0278-25062
Facklig företrädare
  • Elin Pahlbäck, 0706270250
Publicerat 2021-03-23
Sista ansökningsdag 2021-04-23

Return to job vacancies