Socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen, Försörjningsstödsenheten

Socialförvaltningens uppdrag är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, sjukdom, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Verksamheten omfattar äldreomsorg, hälso- och sjukvård, anhörigstöd, omsorg om personer med funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg.
Genom vårt arbete vill vi skapa förutsättningar för delaktighet, trygghet och inflytande över sitt eget liv.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa i ett arbete där du gör skillnad för andra. Välkommen till oss och välkommen med din ansökan!


Beskrivning

Då en medarbetare går vidare mot ett chefsuppdrag söker vi en socialsekreterare till IFO med placering på försörjningsstödsenheten. Du ska ha lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt, vara flexibel, ha empatisk förmåga samt klar att hantera perioder av högt arbetstempo.

Socialförvaltningen har arbetat effektivt med att införa e-ansökan som sattes i drift i maj 2020 och nu arbetar vi för att få igång robotisering av e-ansökan. 

Vi söker dej som vill arbeta på en trivsam arbetsplats med kompetenta kollegor och som erbjuder goda förutsättningar till kompetensutveckling. Arbetet hos oss är givande och utmanande. Vi anser att det är viktigt med en god introduktion och ett nära ledarskap. På vår arbetsplats är det viktigt att alla människor bemöts med respekt och professionalitet.

Arbetsuppgifter

Försörjningsstödsenheten är indelad i tre team; arbetsmarknad, rehab och team unga vuxna. Du kommer att arbeta med nybesök, utreda rätten till bistånd och fatta beslut enligt socialtjänstlagen.
Du kommer att vara en länk till att följa upp arbetsmarknadsåtgärder och andra insatser som behövs för att personer ska komma ut i egen försörjning. Mötet med människor ska präglas av gott bemötande, professionalitet och hög rättssäkerhet. Du arbetar aktivt för att personer ska komma ut i egen försörjning.

Kvalifikationer

Vi söker dej som har socionomutbildning eller annan likvärdig utbildning. Vi söker dej som är
flexibel, van att samarbeta med andra, har en empatisk förmåga och som är strukturerad.

Villkor

Individuell lönesättning tillämpas. Körkort B krävs. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar årsarbetstid. Vi erbjuder möjlighet till semesterväxling, distansarbete samt friskvårdspeng. Vi erbjuder även externa handledning och personalstöd.

Intervjuer och rekrytering kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-06-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/44
Kontakt
  • Berit Enberg Stobby, +4627825615
Facklig företrädare
  • Maike Füllkrug, 25690
Publicerat 2021-03-25
Sista ansökningsdag 2021-04-25

Takaisin avoimiin työpaikkoihin