Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs kommun ansvarar för förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. I dagsläget ansvarar vi för totalt 17 kommunala förskolor och 9 grundskolor.

Våra värdeord är: Modiga, Medskapande, Förtroende och Professionell. För oss är det därför av vikt att du som medarbetare har en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa för att säkerställa ett jämställt samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro. Välkommen till oss – och välkommen med din ansökan!

Beskrivning

Till Granbergsskolan söker vi nu en lärare i slöjd med betoning på trä och metallslöjd för undervisning i åk. 3-6 och grundsärskola. Tjänsten avser en tillsvidareanställning med omfattning 80-100%. Är du behörig i andra ämnen finns det även möjlighet att utöka omfattningen genom undervisning i dessa. Tillträde sker augusti 2021. 

Granbergsskolan erbjuder högkvalitativ utbildning för grundskolans åk F-6, grundsärskolan åk. 1-9 (grundsärskola åk. 1-6 och träningsskola åk. 1-9) och fritidshem. Arbetsmiljön är trygg och värdegrunden är ett prioriterat område som genomsyrar vardagen. Här finns en blandning av erfaren och ny personal med stort engagemang och kompetens. Eleverna får en bra start i livet och goda förutsättningar för att nå sina drömmars mål.

Arbetsuppgifter

Som lärare i slöjd kommer du att undervisa elever i grundskolans åk. 3-6 och grundsärskolan. Undervisningen i slöjd kan komma att kombineras med undervisning i andra ämnen, beroende på din behörighet. Du förväntas bedriva din undervisning i enlighet med gällande läroplan och styrdokument. Genom samarbete med övrig personal på skolan kommer du även att arbeta för skolans utveckling och sträva efter att skapa en god arbetsmiljö för både elever och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd i grundskolan. En merit är om du också har erfarenhet av slöjd i grundsärskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild. Då du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med kollegor ser vi att du är en person med god ansvars- och samarbetsförmåga.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2021.
Löneform Månadslön.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/51
Kontakt
  • Åsa Wahlgren, 0278- 253 66
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0278-25596 (Expedition)
  • Lärarnas Riksförbund, bollnas@lr.se
Publicerat 2021-04-07
Sista ansökningsdag 2021-05-07

Takaisin avoimiin työpaikkoihin