Socialförvaltningen, Äldreomsorgen, Hemtjänst Hällbo Segersta

Socialförvaltningens uppdrag är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, sjukdom, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Verksamheten omfattar äldreomsorg, hälso- och sjukvård, anhörigstöd, funktionsstöd och individ- och familjeomsorg.
Genom vårt arbete vill vi skapa förutsättningar för delaktighet, trygghet och inflytande över sitt eget liv.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa i ett arbete där du gör skillnad för andra. Välkommen till oss och välkommen med din ansökan!


Beskrivning

Tjänsterna gäller både i Hällbo Segersta samt inne på Hällagårdens ordinära boende

Hemtjänsten i Kilafors växer med fler brukare som bedöms ha behov av stöd och hjälp vilket gör att vi nu utökar vår bemanning med fler tillsvidareanställda medarbetare. Våra grupper finns ute i Hällbo, Segersta samt Inne på Hällagården 

Eftersom brukarna har behov dygnet runt tillämpar vi oregelbunden arbetstid.

Vill du bli del av ett kreativt och engagerat arbetslag som genom sitt arbete gör skillnad för människor i behov av omsorg? 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande rekryterar för tjänsterna

Arbetsuppgifter

Arbetet inom hemtjänsten är varierande och bjuder på många spännande möten med intressanta personer. Som undersköterska kommer du att arbeta med att ge omsorg och omvårdnad utifrån det behov som brukaren har. Det är viktigt för oss att brukaren får bibehålla sitt självbestämmande, sitt inflytande och sin värdighet. Till din hjälp har du genomförandeplanen som tagits fram tillsammans med brukaren. Medicinska insatser utförs på delegation av legitimerad personal.  Genom att du har ett lyhört och professionellt bemötande bidrar du till upplevelsen av trygghet .

Beroende på hur brukarens behov ser ut arbetar du ibland ensam och ibland tillsammans med kollegor. Förutom att du arbetar tillsammans med kollegor samarbetar du även med närstående och resurspersoner som till exempel sjuksköterskor och fysioterapeuter.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet inom arbetsområdet och har b-körkort. Då dokumentation är en del av dina arbetsuppgifter är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Eftersom arbetet är varierande är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och du kan hålla dig lugn i pressade situationer. Med många möten är det viktigt att du har lätt för att arbeta med andra människor och att du har en vilja att hjälpa andra. Du har ett engagemang för målgruppen och en positiv inställning som främjar ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen. Arbetet kräver en del planering och därför ser vi gärna att du har lätt för att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

I din ansökan bifogar du ett CV och ett personligt brev, du får gärna bifoga betyg eller diplom i din ansökan.

 

I den här korta filmen kan du höra två undersköterskor berätta om sitt jobb i hemtjänsten i Bollnäs

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Avtalsenlig lön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kilafors
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/59
Kontakt
  • Malin Lundmark, +4627825436
  • Ann-Sofie Rådlund, 0278-25000
Facklig företrädare
  • Ann-Sofie Johansson, Kommunal, 0278-25566
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Tillbaka till lediga jobb