Teknik-, service- och fritidsförvaltningen, Kostenheten

Kostenheten ingår i Teknik-, service- och fritidsförvaltningen och ansvarar för måltider till förskolor, grund- och gymnasieskolor, äldreomsorg och matlådor till hemmaboende pensionärer. Verksamheten har cirka 70 medarbetare och omfattar 24 kök varav 10 produktionskök och resterande mottagningskök.

Beskrivning

Som produktionsansvarig har du det övergripande ansvaret för tillagningsköket på Karlslund. Du ansvarar för ett arbetslag om 11 personer som producerar dagligen 280 portioner lunch och middag till 2 särskilda boende samt kylda matlådor, ca 1200 per vecka, till hemtjänstens kunder.

 

Arbetsuppgifter

Vara den sammanhållande funktionen för köket genom arbetsledning, viss personalplanering och schemaläggning tillsammans med samordnaren inom kostenheten. Arbeta dagligen i kostdatasystemet Matilda, hålla i dagliga möten med personalgruppen, ständigt hålla i kundkontakter med våningar och enhetschefer, planera och hålla i kostombudsträffar för våra kunder inom särskilda boenden och hemtjänst. 

Produktionsplanering samt inköp av varor sker i nära samråd med arbetsledande kock där också arbetet med matsvinnet är en viktig del.

Leda, planera och fördela arbetsuppgifter i köket såsom matlagning, bakning, inventering, egenkontroll, dokumentation och arbete i olika datasystem.
Delta i praktiskt köksarbete.
Ekonomiuppföljning samt fakturering.
Utveckla och förbättra måltiderna tillsammans med övriga tillagningskök inom äldreomsorgen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda personal och gärna också har erfarenhet av produktion i storkök, det är en fördel om du tidigare har arbetat med kylda matlådor och mat för äldre.

Du har treårig restaurang/storköksutbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt minst 3 års erfarenhet från praktiskt arbete i storhushåll. Kunskap och utbildning i livsmedelshygien och egenkontrollprogram.

Arbetet kräver god kommunikationsförmåga i det svenska språket,  stort engagemang, kreativitet, god planering och metodiskt arbetssätt samt en positiv inställning och förmåga att lösa dagliga frågor tillsammans med medarbetarna.

Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

B- körkort krävs

Villkor

Heltid. Tillträde efter överenskommelse
Individuell lönesättning.

Provanställning kan förekomma

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7
Kontakt
  • Helena Lundstedt, 0278-25127
Facklig företrädare
  • Monica Engberg, Kommunal, 0278-25637
Publicerat 2021-02-10
Sista ansökningsdag 2021-04-18

Inapoi la locuri de munca vacante