Barn- och utbildningsförvaltningen, Vallsta skola

Barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs kommun ansvarar för förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. I dagsläget ansvarar vi för totalt 17 kommunala förskolor och 9 grundskolor.

Våra värdeord är: Modiga, Medskapande, Förtroende och Professionell. För oss är det därför av vikt att du som medarbetare har en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa för att säkerställa ett jämställt samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro. Välkommen till oss – och välkommen med din ansökan!

Beskrivning

Till Vallsta skolas förskoleklass söker vi nu en förskollärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100%. Tillträde sker vid start av höstterminen 2021 eller efter överenskommelse. Urval kan komma att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vallsta skola är en nyrenoverad F-6 skola med ca 90 elever. Skolan är fördelad på en skolbyggnad och en separat fritidsbyggnad där även matsalen finns. Alla klassrum är stora och rymliga med tillhörande grupprum. Skolan har en egen idrottshall. Som anställd vid Vallsta skola blir du kollega med en lösningsorienterad, engagerad och flexibel personalgrupp. Skolans fritidspersonal är engagerad både i sitt samverkansuppdrag och fritids delen. Då skolan är lite mindre har vi åldersintegrerade klasser och delat mentorsskap i de flesta grupperna.

Vad kan vi erbjuda dig?
Först och främst tycker vi att du som medarbetare är det viktigaste vi har. Du är nyckeln till våra verksamheters framgång. Vi lägger därför fokus på att du, som medarbetare, ska ha ett positivt arbetsklimat och möjligheter till personlig utveckling – samtidigt som du har roligt på jobbet. Utöver en stimulerande arbetsvardag erbjuder vi våra medarbetare bland annat friskvårdsbidrag och personalstöd.

Välkommen till oss!

 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare kommer du att undervisa i Vallsta skolas förskoleklass. 

Utöver undervisning kommer du att planera, bedriva, utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet i enlighet med läroplan och gällande styrdokument. Genom samarbete med övrig personal på skolan kommer du även att arbeta för skolans utveckling och sträva efter att skapa en god miljö för både elever och personal.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass.

Stor vikt läggs vid personlighet lämplighet, förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild. Då du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med kollegor ser vi att du är en person med god ansvars- och samarbetsförmåga.



Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Höstterminen 2021.
Löneform Månadslön.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/39
Kontakt
  • Daniel Johansson, 0730422329
  • Helena Wavén, 0278 25406
Facklig företrädare
  • Lärarnas Riksförbund, bollnas@lr.se
  • Marie Segersten Lek, Lärarförbundet, marie.segersten.lek@bollnas.se
Publicerat 2021-03-22
Sista ansökningsdag 2021-04-22

Inapoi la locuri de munca vacante