Socialförvaltningen, Äldreomsorgen, Hemsjukvård

Socialförvaltningens uppdrag är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, sjukdom, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Verksamheten omfattar äldreomsorg, hälso- och sjukvård, anhörigstöd, omsorg om personer med funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg.
Genom vårt arbete vill vi skapa förutsättningar för delaktighet, trygghet och inflytande över sitt eget liv.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa i ett arbete där du gör skillnad för andra. Välkommen till oss och välkommen med din ansökan!


Beskrivning

Nu erbjuder vi dig som är legitimerad arbetsterapeut en unik möjlighet att få en dynamisk och varierad arbetsroll, där du besöker varje patient i hens boendemiljö. 

Vi vet att samarbete är nyckeln till att skapa en framgångsrik organisation. Vi välkomnar dig därför till en positiv och hjälpsam arbetsgrupp på 12 personer som besitter olika kompetenser inom arbetsterapi, fysioterapi och sjukvård. Med andra ord behöver du aldrig vara orolig för att inte ha någon att vända dig till om du behöver bolla något - tvärtom! I rehab. gruppen ställer vi alltid upp för varandra, samtidigt som vi tillsammans sätter patienten i främsta rummet.

Vikariat 1 år med möjlighet till tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för ditt eget geografiska område där du dagligen åker på besök till patienter, antingen i deras eget hem eller på särskilt boende, för att göra bedömningar, träning eller samverka i team med rehabiliteringsåtgärder. Alltid med målet att varje individ ska stärka sin förmåga. Genom hembesök får du en helhetsbild av patientens livssituation och kan anpassa träning, förskrivning av hjälpmedel och åtgärder.

Hos oss blir ingen arbetsdag den andra lik och du har möjlighet att planera dina besök.

I arbetet ingår handledning och utbildning till omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Vi ser att du är trygg och professionell i din arbetsroll som legitimerad arbetsterapeut. Du är glad, positiv och engagerad i ditt arbete.

Villkor

Leg. Arbetsterapeut. Körkort.Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/12
Kontakt
  • Annika Bäckström Tysklind, +4627825063
Facklig företrädare
  • Birgitta Svensson, 0732740558
Publicerat 2021-02-02
Sista ansökningsdag 2021-03-19

Tillbaka till lediga jobb