Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs kommun ansvarar för förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. I dagsläget ansvarar vi för totalt 17 kommunala förskolor och 9 grundskolor.

Våra värdeord är: Modiga, Medskapande, Förtroende och Professionell. För oss är det därför av vikt att du som medarbetare har en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa för att säkerställa ett jämställt samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro. Välkommen till oss – och välkommen med din ansökan!

Beskrivning

Till Bollnäs kommuns fantastiska förskolor söker vi nu förskollärare! Det här är chansen för dig som vill bli del av en organisation med framtidstro, fokus på utveckling och en förskoleverksamhet i framkant. Vi tar gärna emot ansökan både från dig som redan är legitimerad förskollärare och från dig som är under utbildning och tar examen 2021!

Notera att detta är en löpande rekryteringsprocess, där vi inte har ett fast datum för återkoppling, och urval kommer att ske löpande.

Vi söker förskollärare till flertalet av våra förskolor och går du vidare i urvalsprocessen kommer en av våra rektorer att kontakta dig. 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Först och främst tycker vi att du som medarbetare är det viktigaste vi har. Du är nyckeln till våra verksamheters framgång och att vi kan erbjuda en omsorg och utbildning i toppklass till våra barn. Vi lägger därför fokus på att du, som medarbetare, ska ha ett positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling – samtidigt som du har roligt på jobbet. Utöver en stimulerande arbetsvardag erbjuder vi våra medarbetare kompetensutveckling,  friskvårdsbidrag, arbetskläder och personalstöd. Välkommen till oss!

Samtliga av de tjänster vi söker avser tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du tillsammans med ditt arbetslag för att leda den pedagogiska verksamheten och främja varje barns utveckling och lärande, med läroplanens mål och styrdokument som utgångspunkt. I detta arbete kommer du systematiskt att dokumentera, följa upp och analysera för att sedan kunna utvärdera arbetet och identifiera eventuella utvecklingsmöjligheter. I rollen ingår även att genomföra utvecklingssamtal tillsammans med vårdnadshavare. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, eller dig som snart tar examen som förskollärare. Om du är nyutexaminerad kommer vi att erbjuda dig en gedigen introduktionsperiod och en mentor som stödjer dig under den första tiden – allt för att ge dig de bästa förutsättningarna att trivas i arbetet.

Vidare ser vi att du är en nyfiken person som är aktivt närvarande i barnens vardag, där du har förmågan att engagera och utmana dem i deras lärande. Vi ser positivt på om du har ett intresse för att utveckla verksamheten och den digitala kompetensen. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/16
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0278-25596 (Expedition)
  • Lärarnas Riksförbund, bollnas@lr.se
Publicerat 2021-02-08
Sista ansökningsdag 2021-03-08

Tillbaka till lediga jobb