Teknik-, service- och fritidsförvaltningen, Kostenheten

Kostenheten i Bollnäs kommun levererar måltider till kommunens förskolebarn och skolelever. Vi levererar även frukost, lunch och middag till särskilda boenden. Varje vecka tillagas matlådor till hemtjänstens kunder. Idag ingår 24 kök i enheten, varav 10 produktionskök och resterande mottagningskök, som finns spridda i hela kommunen. Förutom normalkost lagas också ett stort antal specialkost till kommunens elever och äldre. Vi är ca 70 personer som arbetar inom kostenheten.

Beskrivning

Vi söker en inspirerande kock för vikariat under föräldraledighet till vårt kök på Björktjära förskola. Du kommer att ansvara och arbeta självständigt med att förbereda och tillaga måltider som frukost, lunch och mellanmål, vilket du gör med glädje och engagemang.

Kostenheten arbetar aktivt med att minska matsvinnet, som en naturlig del av vårt dagliga arbete. Viktigt för oss är också att använda lokalproducerade livsmedel vilket ingår i våra hållbarhetsmål.

Arbetsuppgifter

Att utifrån kostenhetens policy tillaga bra måltider och arbeta mot beslutade miljömål, du bidrar till att utveckla maten och matsedlar tillsammans med övriga kollegor i andra kök. Följa ekonomiska mål och arbeta mot hållbarhet och minskat matsvinn. Du ansvarar för att egenkontroll och HACCP.  

Du är professionell och tar det helhetsansvar som arbetet som kock kräver.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning som kock samt arbetslivserfarenhet från arbetsledande position. Meriterande är arbete med matlagning från storkök men även lunchrestaurang.

Arbetet kräver god datavana samt erfarenhet av Officepaketet, administration och ekonomisystem samt kostdatasystem.

Du kan med entusiasm ta dig an de olika utmaningar som det dagliga arbetet med att servera måltider på en förskola innebär samt god förmåga till samverkan.

Villkor

Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift i svenska språket

Du har B körkort

Intervju och tillsättning sker löpandeAnställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2021-02-12
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Bollnäs
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2020/103
Kontakt
  • Dan Törnros, 0278-25513
Facklig företrädare
  • Monica Engberg, Kommunal, 0278-25637
Publicerat 2020-07-13
Sista ansökningsdag 2020-08-02

Retour aux postes vacants